”Aprindem tămâie rostind rugăciuni, de obicei Tatăl nostru”:
”Tatăl nostru, Care ești în ceruri, Sfințească-se numele Tău, Vie împărăția Ta, Facă-se voia Ta, Precum în cer așa și pre Pământ, Pâinea noastră cea de toate zilele, Dă-ne-o nouă astăzi, Și ne iartă nouă greșalele noastre, Precum și noi iertăm greșiților noștri, Și nu ne duce pre noi în ispită, Ci ne izbăvește de cel rău, Că a Ta este împărăția, Slava și puterea, În numele Tatălui, Al Fiului, Al Sfântului Duh, Amin!”
”Preotul binecuvântează tămâia cu o rugăciune specială:”
"Tămâie îți aducem Ție, Hristoase, Dumnezeul nostru, întru miros de bună mireasmă duhovnicească, pe care primind-o în jertfelnicul Tău cel mai presus de ceruri, trimite-ne nouă harul Preasfantului Tău Duh."(Sursa:Teodor Danalache (crestiortodox.ro),Pr. Ioan Istrati (doxologia.ro))
Tămâie - Ţara de origine: Grecia.
Compoziţie: Răşină, esenţă parfumată, praf de magneziu.
Instrucţiuni de utilizare 1. Ţineţi cărbunele şi aprindeţi-l pe margine. 2. De îndată ce scânteile sunt evidente puneţi-l în arzător sau căţui. 3. Adaugaţi tămâie peste cărbune după ce dispare flacăra si cărbunele este incandescent.
ATENŢIE la mâini, ARZATORUL sau CĂŢUIA se incing de la cărbunele incandescent! ATENŢIE: Asiguraţi-vă că ARZATORUL sau CĂŢUIA este aşezat şi rămâne pe o suprafaţă rezistentă la căldură în timpul utilizării! A se păstra departe de materiale inflamabile! A se pastra la temperatura ambientala intre 5 si 30 grade Celsius. A se evita umezeala, patrunderea de lichid in interiorul cutiei de pastrare sau expunerea la razele soarelui sau alte surse de caldura.
A NU SE MANCA!!! ATENTIE A NU SE FOLOSI DE PERSOANELE CU PROBLEME RESPIRATORII !
ATENTIE A NU SE FOLOSI DE PERSOANELE CU ALERGII ! A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR !
A SE FOLOSI CU SUPORT ! A SE FOLOSI DOAR IN SPATII BINE AERISITE !